ÖLSBO GÅRDSbryggeri

VÅR HIStoria

Allting började hemma i tvättstugan med ett bryggverk på 25 liter. Efter många bryggningar och desto fler liter öl utkristalliserades drömmen om ett eget Gårdsbryggeri på familjegården Ölsbo strax utanför Linköping.
Brygg-premiären blev av i vårt gårdsbryggeriet hösten 2020 och sedan mars 2021 finns vi på Systembolaget och i lokala livsmedelsbutiker.
Vi använder oss av ett tyskt bryggverk av högsta kvalitet för att brygga vår öl. Själva bryggningen tar ungefär en dag och sedan ska ölen jäsa i flera veckor och sedan tappas på glasflaska.

RiCKARD

Bryggansvarig

Rickard har en passion för öl och nu fått möjlighet att förverkliga sin dröm att bygga ett gårdsbryggeri på sin föräldrars gård Ölsbo, utanför Linköping.

När han inte brygger öl arbetar han med ekonomi, säljer betesputsar, jagar eller är med familjen.

Ylva

Marknadsföringsansvarig

Ylva älskar att skapa och har ansvar för många av de kreativa processerna på bryggeriet så som tex logotypen, etiketter och hemsidan.

När hon inte skapar något till gårdsbryggeriet arbetar hon som Akutläkare, spelar piano, bakar surdegsbröd eller är med familjen

MATS och EWA

Allt-i-allo

Mats och Ewa bor på Ölsbo och hjälper Rickard och Ylva med diverse bryggerirelaterade saker.

När Mats inte kollar till den bubblade ölen bygger han gärna på huset, åker båt eller går med hunden Bruno i skogen på Ölsbo

När Ewa inte ser till de nysatta humleplantorna pysslar hon gärna i växthuset, syr i fårskinn eller gosar med katten Leo.

Vill du gå tillbaka till första sidan?

TILL FÖRSTA SIDAN